Tips bij het bestellen van vuurwerk

Zoals ik eerder aangaf ben ik al helemaal bezig met vuurwerk. Deze keer stel ik een lijst samen met handige vuurwerktips.

Bestel op tijd

Niets is zo vervelend als erachter te moeten komen dat het vuurwerk in jouw favoriete winkel is uitverkocht. Vervolgens moet je de halve provincie afrijden om überhaupt nog wat vuurwerk te kunnen vinden. Daarom is het slim om op tijd je vuurwerkbestelling door te geven, zodat je niet met lege handen komt te staan.

Bestel altijd een aansteeklont

Ze kosten haast niks en zijn erg handig om te hebben. Ook al ben je niet zo bang van vuurwerk en durf je de lont gerust met een vlam aan te steken, dan is het alsnog niet erg handig. Je handen worden op den duur ijskoud en het gebruiken van een aansteker wordt steeds moeilijker. Met handschoenen aan lukt het je al helemaal niet. Bespaar je dus dit alles en koop gewoon een zo goed als gratis stel aansteeklonten en je hebt een hoop meer afsteekplezier.

Doe wat onderzoek vooraf

Het bestellen van vuurwerk wordt een stuk leuker als je er een soort onderzoekje van maakt. Kijk eens rond op internet en maak een lijst met je favoriete vuurwerk. Vervolgens ga je binnen elk soort vuurwerk, verschillende producten met elkaar vergelijken. Op die manier vind je de beste prijs/kwaliteitverhoudingen voor elk vuurwerk. Maak vervolgens voor elk soort vuurwerk een top-3 en nu ben je klaar om te kijken welke winkel in jouw buurt het juiste assortiment en de beste prijzen heeft voor jou top-3’s. Nu je het perfecte vuurwerkpakket hebt samengesteld wordt het een feest om je vuurwerk op te halen en af te steken!!

Dit bericht werd geplaatst in Vuurwerk. Bookmark de permalink .

Plaats een reactie